ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Για όλες τις αποστολές στην πόλη (ΚΕΝΤΡΟ) της Θεσσαλονίκης  σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ με ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 10,00€. Για τα είδη με μεγάλο όγκο και βάρος, όπωςΧαρτί φωτοτυπίας, Πίνακες ανακοινώσεων, και Χαρτοκιβώτια η αποστολή τους μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννοήσεως για παράδοση την επόμενη μέρα ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΟ ανάλογα με την περιοχή σας–. Μπορείτε επίσης να τα παραλάβετε την παραγγελία σας ΔΩΡΕΑΝ από το κατάστημα καθημερινά 08-00΄-16-00′.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ με Courier (παράδοση κατ΄οίκον) 

  • Για αποστολή προς χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της ACS Courier, με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών η χρέωση διαμορφώνεται :

2,50€ για δέμα έως 2 κιλά

3,50€ για δέμα 3 έως 5 κιλά

5,50€ για δέμα 6 έως 10 κιλά

0,70€ ανά κιλό πλέον των 10 κιλών

  • Για περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της ACS Courier, (ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) με παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών,  η χρέωση διαμορφώνεται :

 4,80€ για δέμα έως 2 κιλά

1,00€ ανά κιλό πλέον των 2 κιλών

  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για παραγγελίες από :

 30€ και έως 5 κιλά σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Μετά τα 5 κιλά η χρέωση διαμορφώνεται σε 0,70€  ανά κιλό.

Για τις ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ :

Μετά τα 5 κιλά η χρέωση διαμορφώνεται σε 1,00€  ανά κιλό.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

1) Η χρέωση της αντικαταβολής μετρητοίς διαμορφώνεται στα 2,70€ όταν πρόκειται για παράδοση μέσω COURIER ανεξαρτήτου περιοχής.

2) Η χρέωση της αντικαταβολής μετρητοίς ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ όταν πρόκειται για παράδοση με δικό μας μεταφορικό μέσο.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Άρθρο 12: Στην περίπτωση που ταχυδρομικό αντικείμενο δεν κατέστη δυνατό να επιδοθεί στον παραλήπτη για οποιαδήποτε αιτία, ενημερώνεται ο παραλήπτης με έγγραφη ειδοποίηση και προγραμματίζεται δεύτερη ή και περισσότερες προσπάθειες επίδοσης κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη ή τον αποστολέα. Εφόσον δεν καταστεί δυνατή οριστικά η επίδοση του αντικειμένου  στον παραλήπτη για οποιαδήποτε αιτία, ακόμα και σε περίπτωση άρνησης του παραλήπτη να παραλάβει ,ΕΝΤΟΣ 10ΗΜΈΡΟΥ, ενημερώνεται ο αποστολέας άμεσα και η αποστολή επιστρέφεται σ’ αυτόν με δική του χρέωση ανάλογη του κόστους επιστροφής, με την επιφύλαξη της εταιρείας για οποιαδήποτε ζημία της. Τα ταχυδρομικά αντικείμενα τα οποία δεν κατέστη δυνατό να επιδοθούν στον παραλήπτη ή να επιστραφούν στον αποστολέα θεωρούνται οριστικά ανεπίδοτα και θα ακολουθείται η διαδικασία καταστροφής τους.

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ Χ ΥΨΟΣ σε εκατοστά/5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ κιβώτιο 40 Χ 30 Χ 40 = 48000 / 5000 = 9,6 ΚΙΛΑ

Για παραγγελίες που καταλαμβάνουν κιβώτια μεγαλύτερο μεγέθους και βάρους η  αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και τα έξοδα κυμαίνονται  από 3,00€ έως 5,00€ για χερσαίους προορισμούς, και 6,00€ έως 8,00€ για νησιωτικούς προορισμούς ανά δέμα ανάλογα με την περιοχή σας.
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Για αποστολή παραγγελίας μέσω πρακτορείου μεταφορών η αξία των ειδών προπληρώνεται μέσω τραπεζικού εμβάσματος, και η παραγγελία εκτελείτε αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

Εσείς απλά κάνετε την κατάθεση, πάντα να αναφέρετε το όνομα σας στις πληροφορίες καταθέτη και μας ενημερώσετε για την κατάθεση σας για την άμεση εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας.

Εάν επιλέξετε εσείς μεταφορική για παραλαβή της παραγγελία σας, θα πρέπει να έχει υπηρεσία παραλαβής από την διεύθυνση της έδρας μας. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει εσείς να επικοινωνήσετε με την μεταφορική που συνεργάζεστε για την εντολή παραλαβής της παραγγελίας σας μετά την ολοκλήρωση της πληρωμή σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 30€ + έως 5 κιλά σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ