1)  ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ άνω των 20,00€.

Όταν η παράδοση γίνετε με δικό μας μεταφορικό μέσο,

τα έξοδα αποστολής και η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για παραγγελίες μικρότερες των 20€ τα έξοδα είναι 3,00€ 

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας ΔΩΡΕΑΝ
από το κατάστημα καθημερινά 08-00΄-15-00′.
2)  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΕΡΣΑΙΟΙ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με COURIER ή ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και τα έξοδα κυμαίνονται  από 3,00€ έως 7,00€ ΑΝΑ ΔΕΜΑ για χερσαίους προορισμούς, και 4,00€ έως 9,50€ για νησιωτικούς προορισμούς ΑΝΑ ΔΕΜΑ ανάλογα με την περιοχή σας.

(1 ΔΕΜΑ= από 1 έως 21 κιλά και έως 60χ40χ40cm)

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Για αποστολή παραγγελίας μέσω πρακτορείου μεταφορών η αξία των ειδών προπληρώνεται μέσω τραπεζικού εμβάσματος, και η παραγγελία εκτελείτε αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

Εσείς απλά κάνετε την κατάθεση, πάντα να αναφέρετε το όνομα σας στις πληροφορίες καταθέτη και μας ενημερώσετε για την κατάθεση σας για την άμεση εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας.

Εάν επιλέξετε εσείς μεταφορική για παραλαβή της παραγγελία σας, θα πρέπει να έχει υπηρεσία παραλαβής από την διεύθυνση της έδρας μας. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει εσείς να επικοινωνήσετε με την μεταφορική που συνεργάζεστε για την εντολή παραλαβής της παραγγελίας σας μετά την ολοκλήρωση της πληρωμή σας.

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ Χ ΥΨΟΣ σε εκατοστά/5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ κιβώτιο 40 Χ 30 Χ 40 = 48000 / 5000 = 9,6 ΚΙΛΑ

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ 21 ΚΙΛΩΝ.
***Το βάρος των 21 κιλών αφορά δέμα διάστασης έως 60χ40χ40cm
***Αν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 21 κιλά θα χρεωθείτε ένα δέμα επιπλέον 
έως τα επόμενα 21 κλπ
Όταν η παραγγελία είναι πάνω από 1 δέμα ή βρίσκεται στο ποσό της ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
(ανάλογα την περιοχή σας) ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής
και Η ΠΛΗΡΩΜΉ γίνετε με τραπεζική κατάθεση του ποσού ή πληρωμή με κάρτα.

**Ειδικές τιμές αποστολής για βαριά και ογκώδη

προϊόντα.**ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ,ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΧΑΡΤΙ,ΠΙΝΑΚΕΣ.

 

**Οι παραδόσεις των δεμάτων με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ γίνονται στην είσοδο

του καταστήματος ή της οικοδομής, στην διεύθυνση που μας δηλώνετε.

Η παράδοση σε όροφο καταστήματος/οικείας γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης

και ενδεχομένος με επιπλεόν κόστος, κάτι για το οποίο θα έχετε ενημερωθεί πριν

την ολοκλήρωση της αποστολής

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

***Για κάποιους νησιωτικούς προορισμούς/περιοχές του δικτύου της ACS Courier, τις οποίες ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ (ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) με παράδοση εντός 2-4 εργάσιμων ημερών υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις, ή μπορείτε να παραλάβετε από το πλησιέστερο στην περιοχή σας κατάστημα ACS με τις παραπάνω οικονομικές χρεώσεις. Θα σας καλέσουμε πριν την ολοκλήρωση της αποστολής για να ενημερωθείτε για το μειωμένο κόστος.

Άρθρο 12: Στην περίπτωση που ταχυδρομικό αντικείμενο δεν κατέστη δυνατό να επιδοθεί στον παραλήπτη για οποιαδήποτε αιτία, ενημερώνεται ο παραλήπτης με έγγραφη ειδοποίηση και προγραμματίζεται δεύτερη ή και περισσότερες προσπάθειες επίδοσης κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη ή τον αποστολέα. Εφόσον δεν καταστεί δυνατή οριστικά η επίδοση του αντικειμένου  στον παραλήπτη για οποιαδήποτε αιτία, ακόμα και σε περίπτωση άρνησης του παραλήπτη να παραλάβει ,ΕΝΤΟΣ 10ΗΜΈΡΟΥ, ενημερώνεται ο αποστολέας άμεσα και η αποστολή επιστρέφεται σ’ αυτόν με δική του χρέωση ανάλογη του κόστους επιστροφής, με την επιφύλαξη της εταιρείας για οποιαδήποτε ζημία της. Τα ταχυδρομικά αντικείμενα τα οποία δεν κατέστη δυνατό να επιδοθούν στον παραλήπτη ή να επιστραφούν στον αποστολέα θεωρούνται οριστικά ανεπίδοτα και θα ακολουθείται η διαδικασία επιστροφής τους.