ΑΠΟΣΤΟΛΗ με Courier (παράδοση κατ΄οίκον) 

Για αποστολή προς χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ και της ACS Courier, με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους και στα 3,40€ για δέμα 3 έως 4 κιλά βάρους.  (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής – πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 4 εργάσιμες ημέρες).

Για αποστολή προς χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ και της ACS Courier, με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,90€ για δέμα μέχρι 5 κιλά βάρους και στα 5,50€ για δέμα 6 έως 10 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,40€ . (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής – πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 4 εργάσιμες ημέρες).

Για περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ και της ACS Courier, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών,  η χρέωση διαμορφώνεται στα 7,50€ για δέμα μέχρι 4 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,40€. 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

1) Η χρέωση της αντικαταβολής μετρητοίς διαμορφώνεται στα 2,70€ όταν πρόκειται για παράδοση μέσω COURIER ανεξαρτήτου περιοχής.

2) Η χρέωση της αντικαταβολής μετρητοίς ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ όταν πρόκειται για παράδοση με δικό μας μεταφορικό μέσο.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Άρθρο 12: Στην περίπτωση που ταχυδρομικό αντικείμενο δεν κατέστη δυνατό να επιδοθεί στον παραλήπτη για οποιαδήποτε αιτία, ενημερώνεται ο παραλήπτης με έγγραφη ειδοποίηση και προγραμματίζεται δεύτερη ή και περισσότερες προσπάθειες επίδοσης κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη ή τον αποστολέα. Εφόσον δεν καταστεί δυνατή οριστικά η επίδοση του αντικειμένου  στον παραλήπτη για οποιαδήποτε αιτία, ακόμα και σε περίπτωση άρνησης του παραλήπτη να παραλάβει ,ΕΝΤΟΣ 10ΗΜΈΡΟΥ, ενημερώνεται ο αποστολέας άμεσα και η αποστολή επιστρέφεται σ’ αυτόν με δική του χρέωση ανάλογη του κόστους επιστροφής, με την επιφύλαξη της εταιρείας για οποιαδήποτε ζημία της. Τα ταχυδρομικά αντικείμενα τα οποία δεν κατέστη δυνατό να επιδοθούν στον παραλήπτη ή να επιστραφούν στον αποστολέα θεωρούνται οριστικά ανεπίδοτα και θα ακολουθείται η διαδικασία καταστροφής τους.

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ Χ ΥΨΟΣ σε εκατοστά/5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ κιβώτιο 40 Χ 30 Χ 40 = 48000 / 5000 = 9,6 ΚΙΛΑ

Για παραγγελίες που καταλαμβάνουν κιβώτια μεγαλύτερο μεγέθους και βάρους η  αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και τα έξοδα κυμαίνονται  από 3,00€ έως 5,00€ για χερσαίους προορισμούς, και 6,00€ έως 8,00€ για νησιωτικούς προορισμούς ανά δέμα ανάλογα με την περιοχή σας.
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Για αποστολή παραγγελίας μέσω πρακτορείου μεταφορών η αξία των ειδών προπληρώνεται μέσω τραπεζικού εμβάσματος, και η παραγγελία εκτελείτε αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

Εσείς απλά κάνετε την κατάθεση, πάντα να αναφέρετε το όνομα σας στις πληροφορίες καταθέτη και μας ενημερώσετε για την κατάθεση σας για την άμεση εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 49€ + έως 10 κιλά σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ